REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové maso s červenou řepou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené kousky vepřové kýty povařené v nálevu z červené řepy.


Ingredience:
600 gvepřové kýty
20 gmásla
1 ksvelké cibule
1/4 lšťávy z naložené červené řepy
2 lžícestrouhaného chleba
čerstvá či sušená petrželka
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na kostky, osolíme ho, okořeníme pepřem a na másle opečeme do červena
2. Opečené maso zalijeme šťávou z červené řepy tak, aby se všechny kousky potopily, přidáme pepř, cibuli nakrájenou na nudličky a strouhaný chléb, vše povaříme
3. Měkké maso vyjmeme na talíře, polijeme omáčkou a zdobíme petrželkou.

Doporučení:

Takto upravené maso podáváme s pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy