REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vařená karotka v trojobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vařená mrkev obalená v trojobalu a usmažená dozlatova.


Ingredience:
3 ksvětších mrkví
špetka soli
olej na smažení
voda
Na obalení:
hladká mouka
strouhanka
vejce

Postup:

1. Větší sladké čerstvé mrkve tence oloupeme, dobře dočistíme a uvaříme v osolené vodě, ale ne příliš doměkka
2. Pak uvařenou mrkev podélně rozkrojíme nožem na dvě poloviny, které obalujeme postupně v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance
3. Smažíme na rozehřátém oleji dozlatova 4. Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy