REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vaječná pomazánka s rybkami v tomatě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Žloutky utřené s máslem, smíchané s konzervou ryb v tomatě, majonézou, strouhanou cibulí, posekanou okurkou a usekanými bílky.


Ingredience:
50 gmajonézy
50 gmásla
4 ksvajec uvařených natvrdo
1 kskonzervy z ryb v tomatě
1 kssladkokyselé okurky
1 kscibule
citrónová šťáva
sůl

Postup:

1. Žloutky utřeme s máslem
2. Přidáme vykostěné ryby i s nálevem, majonézu, ustrouhanou cibuli a nasekanou okurku a bílky
3. Osolíme, ochutíme citrónovou šťávou a dobře promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy