Recept naší fitnessky Veroniky.
Ingredience:
1 ks | konzervy - tuňák ve vlastní šťávě |
1 ks | ricotty (kelímek) |
1 ks | středně velké cibule |
vegeta | |
sůl |
Postup:
1. Po otevření konzervy odstraníme nálev z tuňáka 2. Ricottu s tuňákem důkladně promícháme v nachystané míse, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a dochutíme solí a vegetou.
Doporučení:– Pomazánku můžeme okamžitě podávat na jakékoli celozrnné pečivo popřípadě i na různé druhy „keksů“ a racio chlebíčků- Tuňáková pomazánka je velmi nenáročná na přípravu a skvěle chutná! Ideální řešení,jak si zpestřit snídaně, svačiny či večeři.
Poznámka:– Není špatné takto upravenou pomazánku zjemnit trochou másla nebo tvarohu.