REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tuňáková pomazánka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka z tuňáka, cibulky, ředkviček, hořčice, másla a tvarohu.


Ingredience:
200 gtuňáka ve vlastní šťávě
200 gtvarohu
100 gmásla
1-2 lžícejemné hořčice
1/4 svazkuředkviček
1 ksjarní cibulky
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Tuňáka slijeme a necháme okapat, očištěnou jarní cibulku nakrájíme na jemno
2. Ředkvičky očistíme, omyjeme a nasekáme na drobno
3. V misce utřeme změklé máslo s tvarohem dohladka, přidáme tuňáka a vidličkou ho rozmačkáme 4. Pak vmícháme nakrájenou cibulku, nasekané ředkvičky, ochutíme hořčicí, osolíme, lehce opepříme a znovu důkladně promícháme
5. Pomazánku necháme asi 20 minut rozležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy