REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Toasty se smrži

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky na sucho openčené veky potřené směsí s podušených smržů a šunky, servírované ozdobené petrželkou a červenou paprikou.


Ingredience:
300 gsmržů
150 gparmské šunky
1 dlčerveného vína
červeného vína
olivový olej
pepř
sůl
Ostatní:
česnek
paprika a petrželka na ozdobu

Postup:
  1. Očištěné smrže nakrájíme na kousky
  2. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájené smrže, podlijeme vínem a okořeníme provensálskými bylinkami, dusíme do měkka, až houby změknout a odpaří se víno
  3. Do směsi přidáme nakrájené kousky šunky, osolíme, opepříme, krátce prohřejeme
  4. Směs mažeme na sucho opečené plátky veky, potřené česnekem, ozdobíme petrželkou a červenou paprikou.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy