REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Těstovinový salát přílohový

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chutný salát z vřetének, salámu, ananasu, kyselých okurek, rajčat …..


Ingredience:
250 gtěstovin (vřetének)
250 glibového salámu
235 gananasu
(malá plechovka)
300 gmraženého hrášku
5 kskyselých okurek
1 ksnetučného jogurtu
(kelímek)
3 ksrajčat
2 lžícevinného octa
4 lžícemajonézy
1,5 lžičkykari
petželka na zdobení
hrubě mletý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě, pak je necháme vychladnout
2. Salám nakrájíme na proužky, okurky na kolečka
3. Hrášek uvaříme v osolené vodě, přecedíme ho a necháme vychladnout
4. Šťávu z ananasu smícháme s jogurtem, majonézou, octem a pepřem
5. Těstoviny promícháme s ostatními ingrediencemi, dochutíme kari kořením, pepřem, solí a dáme do lednice vychladnout
6. Při servírování zdobíme salát petrželkou.

Doporučení:

– Salát podáváme jako přílohu k masům nebo také samostatně.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy