REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Telecí polévkové knedlíčky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zavářka do polévek připravená z umletého telecího masa, strouhanky, smetany a koření. Vhodná do hovězího vývaru, ale i k obohacení krémových a zeleninových polévek.


Ingredience:
200 gtelecího masa
4 lžícestrouhanky
4 lžícesmetany
1 ksvejce
pepř
sůl

Postup:

1. Maso umeleme na jemno
2. Přidáme smetanu, strouhanku, sůl a pepř, vše spolu dobře promícháme
3. Lžičkou vykrajujeme knedlíčky, které pak zavaříme ve vývaru, který chceme servírovat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy