REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sýrové kuličky s brynzou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuličky z lučiny a brynzy, obalené v cibulové nati, kouscích papriky, pak napíchnuté na špejle.


Ingredience:
120 glučiny
80 gbrynzy
1/2 ksčervené papriky
mletý pepř
nať z jedné lahůdkové cibule

Postup:

1. Očištěnou papriku nakrájíme na drobno a nať z cibule nasekáme na jemno
2. Lučinu promícháme s brynzou a špetkou pepře v hladkou hmotu, ze které pomocí dvou lžiček vytvarujeme nočky
3. Připravené nočky obalíme částečně v cibulové nati a částečně v kouscích papriky, pak dlaněmi vytvarujeme kuličky, které necháme v chladu ztuhnout
4. Před podáváním kuličky napícháme na bambusová párátka nebo na zkrácené špejle.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy