REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studná rybízová polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Škrobová moučka ve vodě povařená spolu s cukrem, do rozvaru zamíchaný rybíz, servírovaný dobře vychlazený.


Ingredience:
400 gočištěného rybízu
90 gkrupicového cukru
2 lžičkyškrobové moučky
6 dlvody
piškoty

Postup:

1. Škrobovou moučku rozmícháme v troše studené vody, vlijeme do zbytku vody, přidáme cukr, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme 2 minuty
2. Rozvar sundáme ze zdroje tepla, vmícháme kuličky rybízu a necháme vychladit
3. Dobře vychlazenou polévku podáváme s piškoty.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy