REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studená sardelová omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchá a rychlá studená omáčka k masům.


Ingredience:
4 ksvařených žloutků
1 ksmalé cibule
1 lžičkasardelové pasty
1 lžičkaocta
1 lžícehořčice
3 lžíceoleje
100 mlvývaru
špetka cukru

Postup:

1. Z vařených vajec vyjmeme žloutky, rozmačkáme je vidličkou, vmícháme olej, hořčici, sardelovou pastu a velmi jemně nakrájenou cibuli
2. Po lžících za stálého míchání směs přeléváme studeným vývarem ochuceným octem a špetkou cukru
3. Mícháme, až je omáčka hladká.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy