REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studená omáčka tandoori

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní studená omáčka připravená z koření tandoori masala, kysané smetany, česneku a limetkové šťávy.


Ingredience:
1 lžičkatandoori masala
200 ghusté zakysané smetany
1-2 ksstroužku česneku
šťáva z limetky
sůl

Postup:

1. Kysanou smetanu rozšleháme v misce
2. Přidáme k ní koření tandoori masala a nastrouhaný česnek
3. Podle chuti osolíme a dochutíme limetkovou šťávou
4. Vychladíme minimáně 30 minut v lednici.

Doporučení:

Podávme ke grilované zelenině, masu nebo třeba smaženým zeleninovým placičkám.

Poznámka:

Autor textu i fotografie: Daniela Svobodová. Další recepty autorky najdete na jejich stránkách zde: Daniela ráda vaří …. a píše.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy