REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šťavnaté kuřecí plátky Hellmann’s

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Originální recept značky Hellmann’s na chutné kuřecí řízky marinované v tatarce ochucené česnekem, obalené v mouce a usmažené dozlatova.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
500-600 gkuřecích prsou
4 lžícetatarské omáčky Hellmann’s
2 ksstroužky česneku
hladká mouka na obalení
olej na smažení
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Kuřecí prsa naporcujeme na 2 cm silné plátky, osolíme je a okořeníme pepřem
2. Připravené maso naložíme do tatarské omáčky ochucené prolisovaným česnekem a necháme nejméně 30 minut marinovat v lednici
3. Kuřecí plátky zlehka obalíme v mouce a usmažíme je dozlatova, z obou stran, na pánvi, ve větším množství dobře rozehřátého oleje.

Doporučení:

V tomto případě maso nenaklepáváme!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy