Originální recept značky Hellmann’s na chutné kuřecí řízky marinované v tatarce ochucené česnekem, obalené v mouce a usmažené dozlatova.
Ingredience:
Rozpis na 4 porce: | |
500-600 g | kuřecích prsou |
4 lžíce | tatarské omáčky Hellmann’s |
2 ks | stroužky česneku |
hladká mouka na obalení | |
olej na smažení | |
mletý černý pepř | |
sůl |
Postup:
1. Kuřecí prsa naporcujeme na 2 cm silné plátky, osolíme je a okořeníme pepřem
2. Připravené maso naložíme do tatarské omáčky ochucené prolisovaným česnekem a necháme nejméně 30 minut marinovat v lednici
3. Kuřecí plátky zlehka obalíme v mouce a usmažíme je dozlatova, z obou stran, na pánvi, ve větším množství dobře rozehřátého oleje.
V tomto případě maso nenaklepáváme!