REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šneci s pórkem, sýrem a slaninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Oblíbení šneci z listového těsta plnění čerstvým sýrem, nakrájenou slaninou, pórkem a sušeným česnekem.


Ingredience:
400 glistového těsta
300 gčerstvého sýra
200 glibovější slaniny
4 lžíceparmazánu
4 hrstipórku
sušený česnek podle chuti

Postup:

1. Těsto vyválíme na dva velké obdélníky silné asi 3 mm
2. Každý obdélník pomažeme sýrem a posypeme česnekem
3. Pórek nakrájíme na drobno, slaninu zrovna tak, a nasypeme na těsto
4. Navrch nasypeme parmazán a po délce srolujeme
5. Z každé role krájíme dvoucentimetrové plátky
6. Vzniklá kolečka klademe na plech vyložený pečicím papírem a pečeme při 200 °C asi 15-20 minut
7. Podáváme teplé i studené.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy