REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát ze žlutéhou melounu s fetou a oreganem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dezertní salát z kostiček žlutého melounu a řeckého sýra feta. Zakápnutý olivovým olejem a ochucený oreganem.


Ingredience:
400 gžlutého melounu
150 gsýra feta
3-4 lžíceolivovéhoý oleje
2 lžičkysušeného oregana
sůl

Postup:

1. Meloun omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostky o velikosti soust
2. Sýr nakrájíme na centimetrové kostičky
3. Zakápneme olivovým olejem (asi 3-4 lžíce)
4. Posypeme oreganem a vychladíme
5. Při servírování mírně osolíme (záleží na tom, jak slaný máme sýr).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy