Chutný svačinový salát z domácích nebo kupovaných pečenáčů. Spolu s čerstvým pečivem skvělá svačinka či studené večeře.
Ingredience:
300 g | vykostěného masa z pečenáčů |
50 g | žampionů |
2-3 lžíce | kečupu |
2 ks | rajčata |
1 ks | červená paprika |
1 ks | cibule |
pálivá červená paprika | |
pepř | |
olej | |
sůl |
Postup:
- Cibuli nakrájíme na kostičky, žampiony, papriku na plátky, rajčata nařízneme do kříže, spaříme vařící vodou, oloupeme, nakrájíme na plátky
- V pánvi rozehřejeme olej, podusíme společně doměkka, cibuli, papriku, žampiony, rajčata, vše osolíme, opepříme, směs necháme vychladnout
- Do prochladlé směsi přidáme kousky rybího masa, ochutíme pálivou paprikou, kečupem, salát promícháme, necháme 1 hodinu rozležet a vychladit.
Podáváme nejlépe s čerstvým pečivem a studeným pivem.