REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z pečenáčů

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chutný svačinový salát z domácích nebo kupovaných pečenáčů. Spolu s čerstvým pečivem skvělá svačinka či studené večeře.


Ingredience:
300 gvykostěného masa z pečenáčů
50 gžampionů
2-3 lžícekečupu
2 ksrajčata
1 ksčervená paprika
1 kscibule
pálivá červená paprika
pepř
olej
sůl

Postup:
  1. Cibuli nakrájíme na kostičky, žampiony, papriku na plátky, rajčata nařízneme do kříže, spaříme vařící vodou, oloupeme, nakrájíme na plátky
  2. V pánvi rozehřejeme olej, podusíme společně doměkka, cibuli, papriku, žampiony, rajčata, vše osolíme, opepříme, směs necháme vychladnout
  3. Do prochladlé směsi přidáme kousky rybího masa, ochutíme pálivou paprikou, kečupem, salát promícháme, necháme 1 hodinu rozležet a vychladit.
Doporučení:

Podáváme nejlépe s čerstvým pečivem a studeným pivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy