REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z kapra se zeleninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nakrájené vařené nebo pečené kapří maso, povařené mrkve, sladkokyselé okurky a sterilizovaný celer nakrájený na kostičky, vše promíchané v misce se zálivkou ze smetany, majonézy, citrónové šťávy, pepře a soli.


Ingredience:
400 gvařeného nebo pečeného kapřího masa
100 gsterilizovaného celeru
100 gmajónezy
100 mlsmetany
2 kssladkokyselé okurky
2 ksvětší mrkve
citrónová šťáva
pepř
sůl

Postup:

1. Mrkve si oloupeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a uvaříme do poloměkka, poté mrkve scedíme a necháme vychladnout
2. Pak si nakrájíme vykostěné kapří maso, povařené mrkve, sladkokyselé okurky a sterilizovaný celer na kostičky
3. Poté si majonézu promícháme se smetanou a ochutíme citrónovou šťávou, pepřem a solí
4. Nakonec nakrájené suroviny vložíme do mísy a zlehka promícháme s ochucenou majonézou
5. Hotový salát vychladíme v ledničce a poté podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy