REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí salát ze sladkovodních ryb

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Svačinový salát z bílé ryby a zeleniny, spojený tatarkou.


Ingredience:
1 ksryby (okoun, plotice, karas...)
1 ksstroužek česneku
1 ksvelké cibule
1 ksvelké mrkve
2 kssterilované okurky
330 mlochucené tatarky
1 lžíceplnotučné hořčice
trochu láku z okurek
kapku oleje
Na nálev:
2 lvody
1 dclocta
2 ksbobkové listu
několik kuliček pepře
několik kuliček nového koření
špetka koryandru
špetka zázvoru
špetka kmínu
sůl

Postup:

1. Do vody vložíme bobkové listy, kuličky nového koření a černého pepře, koriandr, zázvor a kmín, nakonec ji mírně osolíme
2. Očištěnou a vykuchanou rybu uvaříme ve výše uvedeném nálevu, maso pak necháme ve vývaru vychladnout 3. Rybu obereme a zamícháme ji do tatarky spolu s pokrájenou zeleninou, rozetřeným česnekem, hořčicí a s nálevem od okurek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy