REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí filé v alobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Takto upravené filé je určeno pro nemocné se žlučníkovou kolikou. Vhodné je filé z tresky, pangasiuse …


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
120 grybího filé (pangasius, treska ...)
5 gmásla
petrželka
sůl

Postup:

1. Porci rybího filé posolíme, pevně zabalíme do alobalu a vložíme na mřížku do trouby nebo grilu
2. Pečeme asi 20 minut
3. Měkké filé vyjmeme z alobalu, posypeme sekanou petrželkou a podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší
4. Na hotový pokrm položíme kousek čerstvého másla.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy