REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybářská polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka ze pstruhů uvařených spolu se zeleninou.


Ingredience:
1 kgpstruhů
5 ksmrkví
4-5 ksbrambor
3 kscibule
2-3 ksstroužky česneku
2 ksrajčat
1 snítkatymiánu
1,5 lvody
pepř
olej
sůl

Postup:

1. V hrnci na rozpáleném oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli a plátky česneku
2. Jakmile cibule zesklovatí, přidáme oškrábané, na kostičky nakrájené brambory a mrkev, na plátky nebo měsíčky pokrájená rajčata
3. Zeleninu zalijeme vodou, až začne polévka vařit, přidáme očištěné pstruhy a polévku dochutíme solí a pepřem
4. Uvařené ryby vytáhneme, vykostíme a nakrájíme na větší kusy, uvařenou zeleninu pomeleme
5. Kousky ryb a pomletou zeleninu potom vrátíme zpět do hrnce a polévku ještě malou chvíli povaříme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy