REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rumcajs salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní salát z nakrájeného měkkého salámu a sterilované zeleniny.


Ingredience:
Na 1 kg:
400 gměkkého salámu
200 gmajonézy základní
120 gokurek sterilovaných bez nálevu
100 ghořčice
80 gpaprikového salátu sterilovaného bez nálevu
80 gcibule
50 gpapriky sterilované (kapie) bez nálevu
15 gfeferonů sterilovaných bez nálevu
10 gcukru
10 gocta
5 gworcesterské omáčky
5 gsoli
1 gmletého pepře

Postup:

1. Točený salám oloupeme a nakrájíme příčně na slabá kolečka
2. Okurky a cibuli nakrájíme na plátky
3. Přidáme paprikový salát, nudličky kapie a nasekané feferony
4. Takto připravené suroviny promícháme s majonézou a hořčicí
5. Nakonec salát dochutíme worcesterskou omáčkou, octem, cukrem, mletým pepřem a solí.

Poznámka:

Příprava základní majonézy viz. recepty: Majonéza základní, Majonéza základní II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy