REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Roštěná Vysočina

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hovězí roštěnec se žampióny pečený v alobalu.


Ingredience:
750 ghovězího roštěnce
150 gžampiónů
125 gslaniny
100 gmásla
70 gjeřabinkového kompotu
30 goleje
pepř
sůl
alobal

Postup:

1. Roštěnky zlehka naklepeme, protkneme je nudličkami slaniny, osolíme a opepříme
2. Plátky masa položíme na olejem potřený alobal, pokryjeme nakrájenými žampióny a jeřabinkovým kompotem bez nálevu, navrch položíme plátek másla
3. Každou porci zabalíme do alobalu samostatně
4. Alobalovou fólii dobře uzavřeme a pečeme v horké troubě cca 20 minut.

Doporučení:

Příloha: Opékané brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy