REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rigatoni s jogurtovou omáčkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Teplé těstoviny promíchané s jogurtem a dalšími ingrediencemi.


Ingredience:
400 gtěstovin rigatoni (krátké makarony)
250 gbílého jogurtu
150 gšunky
2-3 ksřapíky celeru
hrst celerových listů
hrst pažitky
černý pepř
sůl

Postup:

1. V misce smícháme jogurt s nasekanou pažitkou, podle chuti osolíme, opepříme
2. Přidáme opláchnutý pokrájený řapíkatý celer, jemně nasekané listy celeru a šunku nakrájenou na kostičky
3. Rigatoni uvaříme, v mírně osolené vodě, doměkka, scedíme je a necháme okapat
4. Několik lžic vody, v níž se těstoviny vařily, vmícháme do jogurtu
5. Teplé těstoviny promícháme s připravenou omáčkou a ihned servírujeme.

Doporučení:

Takto připravené těstoviny můžeme podávat i důkladně vychlazené.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy