REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Řecká omáčka s mátou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studená omáčka vhodná k masovým a zeleninovým fondue.


Ingredience:
200 gřeckého jogurtu
15 kslístků máty
2 ksstroužky česneku
1 kssalátové okurky
2 lžíceolivového oleje
1 lžičkakopru
pepř
sůl

Postup:

1. Oloupanou okurku nastrouháme na jemno a pořádně z ní vymačkáme vodu
2. Smícháme s jogurtem a olejem
3. Přidáme kopr, rozdrcený česnek, nadrobno pokrájenou mátu
4. Nakonec omáčku dochutíme solí a pepřem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy