REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Raffaello II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nepečené kuličky z másla, bílé čokolády, kokosu, kokosového likéru a cukru, plněné mandlí, obalené v strouhaném kokosu.


Ingredience:
150 gbílé čokolády
100 gkokosu
50 gmoučkového cukru
50 gmásla
50 gkokosu na obalení
100 mlkokosového likéru
16 ksmandlí

Postup:

1. Máslo nakrájíme na malé kousky a při pokojové teplotě necháme změknout
2. Změklé máslo utřeme s moučkovým cukrem, vmícháme na jemno nastrouhanou bílou čokoládu, kokos a kokosový likér
3. Vše dobře propracujeme a hmotu rozdělíme asi na 16 kousků
4. Do každého kousku hmoty vpravíme mandli, vytvarujeme kuličku, obalíme ve strouhaném kokosu a dáme do chladu zatuhnout.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy