REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pytlíkové kuřecí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuřecí maso orestované na pánvi s přidanou kukuřicí a hráškem.


Ingredience:
Na 5 porcí:
5 kskuřecích prsíček
1 kssáčku mražené zeleniny
(kukuřice a hrášek)
hladká mouka
sójová omáčka
kari koření
olej
pepř
sůl

Postup:

1. Kuřecí maso si nakrájíme na nudličky a osolíme
2. Do mikrotenového nebo jiného pevnějšího sáčku si dáme hladkou mouku, kari koření a protřepeme
3. Do sáčku se směsí dáme kuřecí maso a pořádně protřepeme, aby byl každý kousek masa obalený
4. Na pánvi rozpálíme trochu oleje a klademe do něj jednotlivé kousky masa, maso zprudka orestujeme 5. K opečenému masu přidáme sójovou omáčku dle chuti pepř, případně ještě sůl, nasypeme mraženou zeleninu, podlijeme trochou vody a dusíme asi 5-10 minut, do zhoustnutí a změknutí zeleniny.

Poznámka:

– Podáváme s rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy