REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Příprava karamelu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept na karamel připravený z cukru krupice.


Ingredience:
200 gcukru krupice
potravinářský papír na pečení
olej na pomaštění papíru

Postup:

1. Cukr krupici necháme pozvolna, za stálého míchání, rozpustit, až se upraží do zlatohněda
2. Hmotu ihned nalijeme na olejem namazaný papír na pečení a necháme ji ztvrdnout
3. Po vychladnutí dáme karamel na 30 minut do lednice
4. Nakonec karamel dáme do igelitového sáčku a pomocí válečku ho rozdrtíme na drobné krystalky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy