REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pórková majonéza

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Majonéza rozmíchaná s bílým jogurtem s vložkou jemně nakrájeného pórku, ochucená worcestrovou omáčkou, citrónovou šťávou, cukrem a solí.


Ingredience:
100 gmajonézy
100 gpórku
100 mlbílého jogurtu
worcestrová omáčka
citrónová šťáva
cukr
sůl

Postup:

1. Pórek si očistíme a velmi jemně nakrájíme, použijeme bílou, ale i světlezelenou část pórku
2. V misce si rozmícháme majonézu s jogurtem, ochutíme worcestrovou omáčkou, citrónovou šťávou, špetkou cukru a solí, nakonec vmícháme nakrájený pórek
3. Pórkovou majonézu servírujeme k různým úpravám vajec nebo k vařené zelenině.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy