REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka z vajec, rajčat a okurky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka z jogurtového krému, vařených vajec, okurky a rajčat.


Ingredience:
2 ksvajec vařených natvrdo
2 kssterilované okurky
2 ksrajčat
3 lžícetatarské omáčky
2 lžícebílého jogurtu
1 lžícemásla
sůl

Postup:

1. Slupku rajčat křížem nařízneme, spaříme horkou vodou, oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme do mísky
2. V jiné misce vyšleháme máslo s bílým jogurtem a tatarskou omáčkou
3. Uvaře
4. Do jogurtového krému vmícháme vejce, rajčata, okurku a pomazánku osolíme.

ná vejce oloupeme, nasekáme na jemno a okurku nastrouháme na hrubo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy