REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka z uzené makrely II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Umleté vykoštěné maso z vyuzené makrely, promíchané s cibulí, máslem, kečupem …


Ingredience:
200 gvyuzené makrely
2 lžícekečupu
2 lžícemásla
1 ksvětší sladkokyselé okurky
1 kscibule
citronová šťáva
pepř
sůl

Postup:

1. Makrelu vykostíme a umeleme na strojku
2. Cibuli a okurku nasekáme na jemno, umleté maso z makrely rozetřeme s povoleným máslem, přidáme nakrájenou cibuli, okurku a kečup
3. Vše promícháme, osolíme, okořeníme pepřem a dochutíme citronovou šťávou
4. Takto připravenou rybí pomazánku mažeme na veku nebo jiné pečivo.

Poznámka:

Autor receptu: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy