REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka s květákem a rybičkami v tomatě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vařený a nasekaný květák v pomazánce s jarní cibulkou, sušenými rajčaty, čerstvým sýrem a rybičkami v rajčatové remuládě.


Ingredience:
180 grybí konzervy (v tomatě)
3 ksjemně posekaných sušených rajčat v oleji
2 ksjarní cibulky i s natí
3 lžícesýra Cottage bez příchuti
1 hrstdo měkka uvařeného květáku
sůl
bylinky na ozdobu

Postup:

1. Z rybí konzervy vyjmeme maso, podélně je rozpůlíme, vykrojíme kostřičky
2. Květák nasekáme nadrobno, smícháme s cibulkou, sušenými rajčaty a sýrem cottage
3. Vše smícháme spolu s rybou a zbytkem konzervy a vidličkou rozmačkáme
4. Necháme v lednici odležet alespoň dvacet minut a podáváme s pečivem.

Doporučení:

sůlbylinky na ozdobu

Poznámka:

Autor textu i fotografie: Daniela Svobodová. Další recepty autorky najdete na jejich stránkách zde: Daniela ráda vaří …. a píše.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy