REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Polévka pro batolata

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozmixovaná zelenina ve vývaru, podávaná se sýrem.


Ingredience:
Suroviny na 4 porce:
90 gtěstovinové abecedy
120 ghrášku
15 gmásla
7 dlvody (vývaru)
1 ksmalé cibule
1 ksřapíku celeru (kousek bulvy celeru)
1 ksmrkve
1 ksvařeného bramboru
strouhaný parmazán (nemusí být)
petrželka
sůl

Postup:

1. Do vařící vody (vývaru) dáme na kousky nakrájenou cibuli, celer, mrkev, brambor, hrášek a vše uvaříme doměkka
2. Polévku rozmixujeme (prolisujeme), přidáme změklé máslo, sůl, předem uvařené těstoviny a ohřejeme
3. Před podáváním vmícháme jemně nastrouhaný sýr (nemusí být)a nadrobno nasekanou petrželku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy