REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní kuřecí křidélka pivem polévaná

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V marinádě z olivového oleje, česneku, chilli papriček a grilovacího koření marinovaná kuřecí křidélka, grilovaná na roštu grilu přelévaná pivem.


Ingredience:
10 kskuřecích křídélek
4 ksstroužky česneku
2 kschilli papričky
1 kstmavé pivo na polévání
4 lžíceextra panenského olivového oleje (BILLA)
2 lžičkygrilovacího koření

Postup:

1. Z oleje, prolisovaného česneku, nasekaných chilli papriček a grilovacího koření si připravte marinádu, kterou důkladně potřete křidélka ze všech stran, ta nechte uležet nejlépe do druhého dne
2. Grilujte za stálého otáčení a polévání pivem asi 45 minut (pokud grilujete v troubě, podložte maso alobalem a grilujte při 250 °C asi 35 minut).

Poznámka:

Zdroj: Billa.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy