REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Piemontský rybí salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát připravený z upečeného nebo podušeného rybího filé, jablka, sýra, majonézy a dalších ingrediencí.


Ingredience:
300 gpečeného nebo dušeného rybího filé
100 gmajonézy nebo majolky
100 gtvrdého sýra
1 ksjablka
1 ksstroužku česneku
1 ksmenšího celeru
citrónová šťáva
petrželka
sůl

Postup:

1. Filé nakrájíme na menší kousky
2. Přidáme kostičky uvařeného celeru, oloupaného jablka a sýra
3. Majonézu ochutíme utřeným česnekem, přisolíme a zakápneme citrónovou šťávou, vmícháme ji do salátu
4. Salát necháme v lednici uležet, jednotlivé porce zdobíme nasekanou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy