REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečený sleď s cibulovou omáčkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Stekt sill med loksas je původní název tohoto švédského receptu.


Ingredience:
4 kssledě
2 kscibule
3 dclmléka
citronová šťáva
hladká mouka
strouhanka
máslo
pepř
sůl

Postup:

1. Očištěné sledě obalíme ve strouhance smíchané se solí a opečeme na másle
2. Ryby vyjmeme, na másle osmažíme cibuli, tu pak zaprášíme moukou, zalijeme mlékem a necháme několik minut povařit, omáčku dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou 3. Na talíře položíme opečené sledě a přelijeme je omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy