REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Parmice pečená spolu s rajčaty a citróny

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Parmice upečené v troubě spolu s rajčaty a bylinkami.


Ingredience:
1 kgparmic
300 grajčat
1 kscitrónu
bobkový list
rozmarýn
tymián
máslo
sůl

Postup:

1. Ryby omyjeme a narovnáme do pekáče, na každou rybu položíme kousek másla
2. Přidáme bobkové listy, posypeme rozmarýnem a tymiánem, vše osolíme
3. Rajčata a citrón nakrájíme na kolečka, těmi obložíme ryby v pekáči, přikryjeme alobalem
4. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C tak 15-20 minut, před koncem pečení alobal odstraníme a ještě 5 minut pečeme odkryté.

Doporučení:

Podáváme s brambory, hranolky nebo kroketami.

Poznámka:

Recept i s fotografií nám poslal Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy