REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pamazánka z vařených vajec

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Žloutky utřené s máslem, promíchané s na jemno usekanou paprikou a bílky, dochucené hořčicí a solí.


Ingredience:
4 ksvejce
1 ksčervená paprika kapie
100 gmásla
1 lžičkaplnotučné hořčice
sůl

Postup:

1. Vejce uvaříme na tvrdo, pak je zchladíme ve studené vodě a oloupeme
2. Žloutky vyjmeme a utřeme s povoleným máslem
3. Přidáme na jemno usekanou papriku a uvařené a nadrobno pokrájené bílky
4. Podle chuti vše osolíme a dochutíme hořčicí, zamícháme a máme hotovo.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy