Sladká a přitom zdravá svačinka! Vločky vám dodají dostatek vlákniny, přitom jsou lehce stravitelné, a navíc upravují hladinu cholesterolu a cukru v krvi.
Ingredience:
Rozpis na 1 porci: | |
1 lžička | pohankových vloček |
1 lžička | pšeničných vloček |
1 lžička | rozinek |
1 lžička | medu |
1 ks | pomeranče |
1 ks | banánu |
1 ks | jablka |
Postup:
1. Jablko umyjeme a zabavíme jadřince, nakrájíme ho spolu s oloupaným pomerančem na kostičky
2. Banán oloupeme a promícháme s jablkem a pomerančem, přidáme lžičku pohankových a lžičku pšeničných vloček, nakonec i lžičku rozinek
3. Salát dochutíme medem a můžeme podávat.
Pokud si budete chtít dát salátek až v práci, ovoce pokapejte citronovou šťávou, jinak vám zčerná!