REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ouklej na česneku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Očištěné a vykuchané ryby opečené zprudka na pánvi, chvíli podušené spolu s cibulí, česnekem, mletou paprikou a nasekanými rajčaty.


Ingredience:
250 gvykuchaných ouklejí
5 ksrajčat
5 ksmenších cibulí
3-5 ksstroužků česneku
sladká paprika
sůl

Postup:

1. Očištěné a vykuchané ryby posypeme paprikou a drceným česnekem, prudce opečeme na oleji
2. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a rajčata a ještě chvíli vše podusíme
3. Pokrm osolíme až před podáváním na stůl
4. Podáváme jak teplé, tak i studené s pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy