REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Oříškové bonbony

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuličky z marcipánové hmoty máčené v čokoládové polevě a zdobené praženými lískovými oříšky.


Ingredience:
200 g marcipánové hmoty
50 gčokolády na vaření
20 gztuženého pokrmového tuku
30 kspražených lískových oříšků

Postup:

1. Z propracované marcipánové hmoty vytvoříme 30 kuliček
2. Čokoládu na vaření rozpustíme s tukem ve vodní lázni 3. Marcipánové kuličky z poloviny ponoříme do čokoládové polevy, pak je položíme na pergamenový papír a necháme v chladu zatuhnout
4. Nakonec do každé zaschlé marcipánové kuličky vtačíme opatrně shora celý pražený lískový oříšek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy