Spolu s kávou či čokoládou servírované plátky v troubě na sucho opečených baget, potřených kozím sýrem smíchaným s medem, ozdobené kousky čerstvých jahod.
Ingredience:
2 ks | bagetky |
200 g | bio jahod |
70 g | bio krémového kozího sýra |
20 ml | bio olivového oleje |
1 lžíce | bio medu |
bio máta |
Postup:
- Troubu předehřejte na 180 stupňů.
- Pečivo nakrájejte na plátky, vyskládejte na plech, pokapejte olivovým olejem a nechte v troubě mírně opéct přibližně na 5 minut.
- Mezitím smíchejte kozí sýr, med a očištěné, omyté jahody nakrájejte na kousky.
- Opečené pečivo namažte kozím sýrem, poklaďte nakrájené jahody, dozdobte lístky máty a podávejte.
Rádi byste si nakoupili ty nejlepší jahody, ale třeba také zeleninu a bylinky v bio kvalitě? Vyrazte na Farmu Olešná, která se nachází v Jihočeském kraji, a kromě prodeje přímo z farmy nabízí své produkty také prostřednictvím e-shopu nebo na farmářských trzích. Více informací na biofarmaolesna.cz.
Poznámka:Zdroj: myjsmebio.cz
Mrkvovo-sýrová pomazánka na celozrnném chlebu
Plátky kmínového chleba zapečené se sýrem