REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Omáčka na potírání pizzy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Omáčka připravená rozmixováním oloupaných konzervovaných rajčat, olivového oleje, bylinek a koření.


Ingredience:
2 plechovkyoloupaných konzervovaných rajčat
2 lžíceolivového oleje
oregano, bazalka (česnek)
pepř
sůl

Postup:

1. Tak 2 plechovky oloupaných rajčat rozmixujeme spolu se solí, pepřem, olivovým olejem, čerstvou bazalkou a sušeným oreganem (můžeme přidat i 1-2 ks stroužky česneku)
2. Omáčku ihned použijeme na potření pizza těsta, nebo ji můžeme den až dva skladovat v lednici.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy