REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Nové pečené brambůrky s hermelínem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nové malé brambory upečené v troubě jsou lahůdka, zkuste je vylepšit slabými plátky hermelínu a grilovacím kořením. Chutnají skvělě servírované například spolu s vychlazeným kefírem nebo podmáslím.


Ingredience:
1 kgmenších nových brambor
100 ghermelínu
nať mladé cibulky
grilovací koření
máslo
sůl

Postup:
  1. Brambůrky očistíme kartáčkem od nečistot (slupku ponecháme) rozložíme na plech, který jsme vyložily pečícím papírem
  2. Vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme do měkka
  3. Ještě horké brambůrky přepůlíme, poklademe kousky hermelínu, pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme grilovacím kořením, natí cibulky a podáváme s vychlazeným kefírem nebo podmáslím.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy