REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Náplň takos z vepřového nebo drůbežího masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další z náplní takos podle originálního receptu Relleno de carne de puerco, relleno de pollo.


Ingredience:
350 gvařeného, pečeného nebo dušeného krůtího, kuřecího nebo vepřového masa
1 hrnekomáčky z červených paprik
1/4 hrnkurozinek
2 lžíceoleje nebo sádla
2 lžíceoliv nebo mandlí
1 kscibule
pálivé chilli papričky dle chuti

Postup:

1. V pánvi na rozpáleném tuku orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, když mírně zezlátne, přidáme mleté nebo nadrobno nasekané maso, pálivé chilli papričky, rozinky, pokrájené olivy nebo mandle
2. Omáčku necháme na mírném zdroji tepla probublávat tak 10 minut.

Doporučení:

Recept na omáčku z červené papriky najdete zde: Omáčka z červených paprik.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy