Další z náplní takos podle originálního receptu Relleno de carne de puerco, relleno de pollo.
Ingredience:
350 g | vařeného, pečeného nebo dušeného krůtího, kuřecího nebo vepřového masa |
1 hrnek | omáčky z červených paprik |
1/4 hrnku | rozinek |
2 lžíce | oleje nebo sádla |
2 lžíce | oliv nebo mandlí |
1 ks | cibule |
pálivé chilli papričky dle chuti |
Postup:
1. V pánvi na rozpáleném tuku orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, když mírně zezlátne, přidáme mleté nebo nadrobno nasekané maso, pálivé chilli papričky, rozinky, pokrájené olivy nebo mandle
2. Omáčku necháme na mírném zdroji tepla probublávat tak 10 minut.
Recept na omáčku z červené papriky najdete zde: Omáčka z červených paprik.