REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Náplň pikadiljo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pod názvem Relleno de picadillo se skrývá další recept na náplň na plnění tortlill při výrobě tacos. Také je vhodná na výrobu empanadas nebo na plnění tykví.


Ingredience:
250 gpředního hovězího masa
250 gvepřového masa
120 grajčatového protlaku
100 gloupaných mandlí
100 grozinek
2 lžíceocta
1 lžícecukru nebo medu
1 lžícemásla
1 lžičkaskořice
1 lžičkasoli
50 mlrumu
2 ksstroužky česneku
2 kstlučená zrnka nového koření
1 kstlučený hřebířek

Postup:

1. Maso pomeleme a zprudka opečeme na másle dohněda
2. Přidáme podrcený česnek, rajčatový protlak, rozinky, rum, skořici, sůl, hřebíček, nové koření, ocet a cukr nebo med, pomalu pokrm dusíme, za častého míchání, až se tekutina vyvaří a zůstane jen pasta
3. Přidáme usekané mandle a důkladně vše promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy