REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Moskevské zelí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na orestované cibulce podušené zelí, zalité rajčatovým protlakem a dochucené kořením, octem a cukrem.


Ingredience:
500 ghlávkového zelí
1,5-2 ksvětší cibule
4 kszrnka černého pepře
1 ksbobkový list
2 lžícerajčatového protlaku
2 lžícesádla
1 lžícecukru
ocet
sůl

Postup:

1. Na sádle orestujeme dozlatova na nadrobno pokrájenou cibuli
2. Přidáme rajčatový protlak, koření a na nudličky nakrájené zelí, vše mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka
3. Hotové zelí dochutíme octem, cukrem, případně přisolíme a podáváme jako přílohu nejlépe k pečenému masu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy