REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Malinové večky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené plátky bílé veky potřené ochuceným tvarohem, zaklopené druhou vekou, vše nakonec pokapané medem a posypané cukrem.


Ingredience:
plátky Farmářské veky značky Penam
130 gtvarohu
40 gmásla
1,5 hrnkumalin
2 lžícekrupicového cukru + 1 lžíce navíc
1 lžičkavanilového extraktu
moučkový cukr a med k podávání

Postup:

1. Promícháme tvaroh, 2 lžíce cukru a vanilkový extrakt
2. Na másle zlehka opečeme jednotlivé plátky veky
3. Vždy potřeme jeden plátek veky ochuceným tvarohem, navrch rozdělíme maliny a přiklopíme druhým plátkem
4. Podáváme pokapané medem a posypané cukrem.

Poznámka:

Zdroj: toustovani.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy