REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Lemond Frozen zmrzlina na „špejli“

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Becherovka Lemond smíchaná s jablečným moštem a citronovou šťávou, zmrazená ve tvořítkách na zmrzlinu.


Ingredience:
3 dílyjablečného moštu 100 %
1 dílBecherovky Lemond
čerstvá šťáva z citrónu
tvořítka na zmrzlinu

Postup:

1. Nachystáme si tvořítka na zmrzlinu, podle jejich obsahu smícháme v uvedeném poměru Becherovku Lemond a jablečný mošt
2. Přidáme kapku citrónové šťávy, nalijeme do forem a necháme zmrazit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy