REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ledové čokoládové kokosky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Až dostanete chuť na něco sladkého a zdravého zároveň, jednoduše sáhněte do mrazáku a pochutnejte si na ledových kokoskách připravených podle tohoto receptu, který připravila Michaela Šupákova z blogu „Cooking with Šůša.“


Ingredience:
Ingredience (12 kusů):
200 gstrouhaného kokosu
150-200 mlkokosového mléka
3 lžícekokosového oleje
Stévie (podle chuti)
silikonové formičky (například na muffiny)

Postup:
  1. Do food procesoru nasypte strouhaný kokos, přidejte lžíci kokosového oleje a postupně všechno rozmixujte, v průběhu mixování přilévejte kokosové mléko, dokud se nevytvoří jemná hmota
  2. Kokosovou hmotu vtlačte do připravených silikonových formiček (například na muffiny)
  3. V hrnci rozehřejte 2-3 lžíce kokosového oleje, přidejte kakao, stévii a všechno případně promíchejte
  4. Rozpuštěnou čokoládu nalejte opatrně na vrch kokosové hmoty
  5. Formičky nechte ztuhnout v mrazáku.
Doporučení:

Další recepty najdete také na blog.kitchenaid.cz.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy