REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Květák s vejcem jako mozeček

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařený květák, usmažený s vejci a cibulkou.


Ingredience:
Na dvě porce:
100 gkvětáku
20 gmásla
2 ksvejce
1/2 ksmalé cibule
pažitka
sůl

Postup:

1. Květák uvaříme v mírně osolené vodě doměkka a na drobno usekáme
2. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme květák, zalijeme vejci a mícháme, až vajíčka ztuhnou
3. Sypeme sekanou pažitkou.

Doporučení:

Stejně lze připravit i pórek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy